Shellac & Manicure Giver dig smukke negle i ugevis

Gellak manicure
Ønsker du smukke Negle, hvor du ikke skal påføre Neglelak ofte? Vil du have velplejede Negle? Hvad signalerer Smukke Velholdte Shellak negle for dig? Læs videre og book en tid, så du kan få de smukke negle du altid har drømt om.
Manicure og Shellac

Gellak og Manicure Giver dig Smukke Negle i flere Uger. 

Gellak – Shellac eller Gel lak har erstattet traditionel neglelak. I stedet for at arbejde med dine negle dagligt – holder Shellak neglene smukke i flere uger 

Manicure – Sikrer at dine negle er velplejede og sunde. Samtidig forbereder manicuren neglen til Shellak.

violette negle

Manicure & Shellac Behandlinger

 Afrens Gl. Gellak/Shellac…………………….. Dkr. 95,- 
 Lux Manicure+Shellac ……………………. Dkr. 330,- 
 
Tillæg til Manicure/Shellac behandlinger:
– Fransk Manicure  …………………………. + Dkr. 50,-
– Nail Art………………………………………….. + Dkr 50,

Hvordan foregår en Manicure hos Inessa?

Vi bruger ikke vandbad til manicure, da det er vores erfaring at shellac efterfølgende ikke binder så godt. I stedet benyttes i Luksus Manicuren en creme til blødgøring af neglebånd og rødder. 

Du kan bestille to forskellige manicure En almindelig manicure eller en Luksus Manicure. Den almindelige Manicure indeholder, at neglebånd skubbes og negle files til, samt formes. Den kan kun bestilles sammen med Shellac.

En Luksus Manicure derimod indeholder:

  • Formning af negle
  • Creme til blødgøring af neglebånd
  • Korrigere og fjerne neglebånd og rødder
  • Påføring af “negle vitaminer”. Opfrisker negle og giver dem et smukkere udseende
  • Lækker håndcreme der gør dine hænder bløde
  • Manicuren afsluttes med en dejlig hånd massage
 

Hvilke Typer Gel Lak Findes Der og hvilken skal jeg vælge?

Der findes i dag mange forskellige mærker indenfor Gel lak. CND er et af dem – derudover er der Kodi, Naomi og flere mindre kendte. Alle de kendte – er af god kvalitet – men er du eksempelvis allergisk over for et af mærkerne kan det være en god ide at prøve at skifte til et andet, da det ikke er de samme stoffer der er i. Jeg har prøvet langt de fleste på markedet og mine erfaringer er at KODI, der er lavet til Professionel brug, giver langt de bedste resultater. Det er langt mere stabilt kvalitetsmæssigt end øvrige og holder noget længere end CND. Jeg og de kollegaer jeg kender – har aldrig hørt om allergi tilfælde med KODI. Jeg benytter derfor ikke længere andre mærker end KODI.

Hvad Er Shellac? Er Det Gel Lak? Eller Neglelak?

Gel lak – ofte kaldet Shellac – er en dekorativ Lak belægning til negle, der kombinerer egenskaberne ved neglelak og gel. Hos Klinik Inessa arbejder vi hver dag med Shellac for kunder på Sjælland – specielt fra Solrød, Greve og Køge. .

I de senere år er der fremkommet skønheds produkter, der gør det langt nemmere at holde sin stil og være smuk uden at skulle lægge voldsomt meget tid hver morgen. For øjenvipper er der Lash lift, eller forlængede vipper– for negle Shellac og Gelenegle – der begge giver et smukt udseende der har den egenskab – at det holder i længere tid.

Shellac produktet dukkede op i 2010 og blev straks populært. Den største fordel ved hybridbelægningen er holdbarheden. Den holder i mange uger – afhængigt af hvad du foretager dig med dine negle. Passer du på dem – og kan du leve med at den ”nye” del af din negl vokser ud uden gel lak – kan holdbarheden være helt op til 4-6 uger. De fleste vil dog gerne have lakken skiftet og fornyet oftere. Måske allerede efter 3-4 uger.

Lange gelenegle

Hvordan Påføres Shellac?

Til selve påføringen af shellac, benyttes en speciel teknik. Normalt starter man med en manicure, der gør neglene klar til den nye gel lak. Der bruges en basal affedtende gel, der også sikrer at neglen er klar til at modtage farve, samt har en affedtende effekt. Efter at Shellac er kommet på benyttes en UV eller LED-lampe til at tørre lakken. Skal kvaliteten være i top påføres der lak af flere omgange. Negle lakkens historie løber over mange årtier – men et stort gennembrud skete i relativ nyere tid. I år 2010 opfandt og patenterede det amerikanske firma CND shellac. Shellac er navngivet af CND. Men mange bruger begrebet Shellac for alle typer af denne gel lak. I den moderne verden er neglelak et minimum for en pige, der gerne vil vise at hun er feminin og velplejet. I gamle dage var det endda muligt at identificere finere grevinder og adelige, alene ved at se på hænderne og om der blev benyttet neglelak. I dag har alle heldigvis mulighed for at benytte gel lak og negle lak til at fremhæve deres skønhed.

Læs mere om vores Negle Services

Hvorfor Skal Du Bruge Gel Lak Eller Shellac?

Den store forskel fra Gel lak til tidligere traditionel neglelak, er at at den holder længere på neglen, holder sig smukkere i længere tid og har generelt et langt flottere udseende end traditionel negle lak. I modsætning til gammeldags gel lak – tykner de nye typer ikke mærkbart neglen og ser mere naturlig ud. Den er desuden nemmere at fjerne end de gammeldags gel lak typer.

Desuden har den dels et smukkere udseende – men den holder også meget længere. Det er en smule dyrere at påføre den – men det vil også koste dig en del, hvis du næsten dagligt skal påføre traditionel neglelak. Ikke mindst sparer du en masse tid hver dag.

Fransk Manicure Franske negle

Hvordan Vedligeholder Du Din Gel Lak Bedst?

Normalt holder shellac og Gel lak et sted mellem 2-4 uger afhængigt af det miljø dine negle er i – samt din smag selvfølgelig. Uanset hvad du læser på forskellige sider – så holder lakken lige længe, hvis den er påført med samme metode. Jeg benytter altid en moderne negle creme, der klargør neglen til shellac. Du har også mulighed for at tilkøbe gel forstærkning, der vil give dine negle vigtige vitaminer og sikre at shellac holder længere.

Du kan selv sikre at din shellac holder længere ved bl.a. at tage handsker på hvis du skal arbejde med kemikalier – også rengøring og opvaske midler. Shellac kan godt tåle det kortvarigt – men holder længere hvis den beskyttes.

Du kan læse mere om negle lakkens historie her

Måske du også skal have Bryn, Vipper eller Massage behandlinger?

Hvordan kan Inessa Copenhagen Beauty være den billigste negle klinik i hovedstads området og samtidig have så høj kvalitet? 

Det skyldes dels at rigtig mange kunder fra hele Sjælland – men specielt Greve, Solrød og Køge områderne vælger at få lavet negle her. Det betyder at kalenderen kan bookes effektivt og prisen kan holdes nede. Samtidig er det vigtigt for os at kunderne ikke af økonomiske årsager fravælger at have smukke negle. Alle skal have råd til smukke negle!

Hvorfor er kvaliteten så høj hos Inessa Copenhagen Beauty? 

Resultatet af arbejdet med dine negle er top kvalitet fordi vi har mere end 10 års erfaring i at arbejde med negle. Samtidig har vi valgt ikke at lave “negle fabrik” og tager os god tid til hver kunde. Mange klinikker vil have rigtig mange kunder igennem hver dag. Vi ønsker også kunder – men der skal være god tid til hver enkelt!

Hvem er vores negle kunder?

Vores kunder kommer fra hele Sjælland – men flest fra Sydkysten, Greve, Karlslunde, Solrød, Havdrup, Lille Skensved, og Køge. Det er kvinder og piger i alle aldre fra helt unge piger på 10-12 år og op til kvinder i 80’erne.