GeleNegle - Få Negle som du altid har drømt om!

Kunstige Gele negle
Ønsker du lange negle der ikke knækker ved almindelig daglig brug? Vil du have lange Negle hurtigt? Vil du have forstærket dine naturlige negle? Læs videre og book en tid, så du kan opleve, at du kan få de smukke negle du altid har drømt om.
Franske negle med mønster

Gele Negle giver dig mulighed for at vælge den form og længde du ønsker. 

Vælg selv længden – Ønsker du lange negle men knækker dine naturlige negle for nemt eller tager det bare for lang tid? Gelenegle er svaret! 

Vælg selv formen på dine negle – Skal dine negle være runde eller er det smukkere med et mere kantet look? Du vælger selv formen på dine Gelenegle.

Skal du blot have forstærket dine negle? Det er også muligt at få lavet Gelenegle på naturlige negle uden at ændre form eller længde. Det vil give dig en langt stærkere negl. Spørg i dette tilfælde – prisen er lavere, end hvis der skal formes eller forlænges

GeleNegle Services:

Ved behov er der altid en Manicure med i prisen v nye Gelenegle.

 Afrens Gl. Gele+manicure …………….Fra Dkr. 245,- 
Nye forlæng Gelenegle m Form+Shellac Dkr. 630,- 

Forlængelse/Form uden Shellac…………. Dkr. 530-

Genopfyldning Gelenegle+Shellac… Dkr. 530,-

Tillæg til GeleNegle services:

– Nail design………….. + Dkr 50,-
– Franske negle …….. + Dkr 50,-
– Tillæg for Baby Boomer…………………+ Dkr 95,-

Hvad er forskellen på akryl negle og Gelenegle?

I modsætning til kunstige akryl negle, skal man ikke passe på det første døgn efter påføring – da geleen er hærdet efter UV lyset. Gele negle er også relativt nemmere end akrylnegle at fjerne igen – da de kan fjernes på samme måde som den Shellac, der normalt er påført. En stor fordel ved gelenegle er at det er muligt at forme og arbejde på dem indtil de hærdes i et UV lys. Akryl negle ”lugter” desuden kemisk når de påføres. Gelenegle er neutrale – ligner almindelige negle og dufter som almindelige negle. Ja – jeg foretrækker Gelenegle….

Gelenegle – Du Vil Elske Dem!

Hvad er Gelenegle? Gele negle er kunstige negle lavet af en gele, der påføres og formes på dine naturlige negle. En fordel ved gelenegle er at det er muligt at forme og arbejde på dem indtil de hærdes i et UV-lys. Behandlingen starter med en manicure, hvor vi gør dine naturlige negle klar til gelenegle. Efter manicure – påføres gele af flere omgange, der formes til den ønskede facon og hærdes. Du kan forme gelenegle som du ønsker. Skal der blot være en ekstra forstærkning af dine eksisterende negle? Vil du have meget lange negle? Mellemlange negle? Ønsker du mere runde former på dine negle? Eller måske du bedre kan lide en kantet form på neglen? Det er muligt at lave mange forskellige variationer med gele negle alt efter hvad du ønsker.

Hvis det ønskes afslutter vi med Shellac og evt nailart.

 

Lange gelenegle

Hvorfor skal du få lavet kunstige Gele negle hos Inessa?

Den vigtigste årsag til at vælge Inessa når du skal have nye Gelenegle, er kvaliteten. Du kan helt sikkert finde steder der laver Gelenegle hurtigere end os – men husk, at der er en årsag til at vi bruger tid på dig! Alle hos Inessa har mere end 10 års erfaring i at arbejde med negle – så vi ved alt om hvordan du får det bedste resultat. Det er vigtigere at du bliver glad for resultatet end at vi tjener nogle hurtige penge. Resultatet skal jo gerne holde mere end et par dage og du ønsker ikke at dine nye flotte negle knækker første gang du skal tilberede en middag. Derfor bruger vi den tid der skal til at neglene dels formes perfekt, bliver helt glatte og får den korrekte tykkelse så de hverken bliver grimme at se på eller knækker for nemt. Husk at vi giver garanti på arbejdet og vi bekymrer os om dig og at du har det godt med dine negle.

Læs mere om vores Negle Services

Gelenegle – Kun Fantasien Og Dine Ønsker Sætter Grænsen.

Kun fantasien og dine ønsker til dit look sætter grænsen for hvilke muligheder du har med gele negle. Det er eksempelvis muligt at lave dem i forskellige faconer og længder. Selvfølgelig kan de også farve lægges med Shellac og nailart efter dine ønsker.

Det betyder at piger og kvinder i vores opland – bl.a Greve, Solrød og Køge – nu altid kan få smukke negle uanset hvordan kvaliteten af deres eksisterende negle er.

HUSK – at vi giver KVALITETS garanti! Er du ikke tilfreds eller oplever du “fejl” på dine negle, der skyldes behandlingen – får du en ny behandling uden beregning.

Fransk Manicure Franske negle

Måske du også skal have Bryn, Vipper eller Massage behandlinger?

Hvem er mine negle kunder?

Mine kunder kommer fra hele Sjælland – men flest fra Sydkysten, Greve, Karlslunde, Solrød, Havdrup, Lille Skensved, og Køge. Det er kvinder og piger i alle aldre fra helt unge piger på 10-12 år og op til kvinder i 80’erne.