Pedicure - Få Smukke Feminine Fødder!

Pedicure rød shellac
Ønsker du Tånegle og Fødder der altid er smukke og Præsentable? Vil du gerne have Sunde Fødder og Undgå Fod problemer? Mener du, at det er Vigtigt at en Kvinde har Sunde Smukke Fødder og Tæer? Læs videre og book en tid, så du kan få de smukke fødder du altid har drømt om.
Smukke fødder

Pedicure giver dig Smukke, Sunde og Feminine Fødder. 

Smukke Fødder og Tå Negle – Ønsker du Smukke Fødder og Tå Negle der bliver bemærket. Pedicure og Gel lak giver dig blød og smuk hud, samt tå negle der stråler. 

Sunde Fødder og Tæer – Kom af med den hårde hud, der ikke kun visuelt kan være et problem – men som også kan medføre flere forskellige fodproblemer. Velplejede tå negle er ligeledes vigtige for din fods sundhed.

Præsentable Fødder og Tå Negle? Er det ikke dejligt altid at kunne tage sine ynglings sandaler på uden at skulle tænke på om fødderne er klar til dem? uanset situationen – vil Pedicure og Shellak behandlinger sikre at dine fødder og tæer altid er præsentable.

Pedicure

Pedicure og Fodbehandlinger:

Pedicure U/shellac…………………………. Dkr. 325

Pedicure m. Shellac ………………………. Dkr. 375

Luxus Pedicure ……………………………… Dkr. 375

Lux Pedicure + Shellac…………………….. Dkr. 460,-

Tillæg til Shellac services:

-Fransk Pedicure ………………………….. +Dkr. 50,-

– Nail Art…………………………………………. +Dkr. 50,-

Hvilken Behandling skal jeg vælge?

Vi har forskellige fodbehandlinger lige fra en standard pedicure hvor der fokuseres på neglene – til fodbehandling, hvor der kun fokuseres på huden under foden og dens sundhed.

Pedicure

Har du i forvejen fødder hvor huden er dejlig blød, så du blot ønsker dine tå negle behandlet med pedicure og Shellac skal du vælge behandlingen “Pedicure”. Her fokuseres på neglene og vi sørger for at de kommer i top form. Vi afslutter med en smuk Shellac, hvis du har valgt dette.

Luksus Pedicure

Skal hele din fod virkelig shine så bør du vælge luksus Pedicure. Vi kommer hele vejen omkring – sliber og filer din hud under foden til den er silkeblød og afslutter huden med en lækker fodcreme. Herefter får du lavet pedicure på dine tånegle, der slibes til og neglebånd skubbes. Hvis du har valgt behandling med Shellac afslutter vi med en smuk Shellac.

Fodbehandling – hud

Har du eksempelvis hård hud under foden anbefaler vi at du vælger fodbehandling – hud. Her fokuseres ikke på negle – men på din fod og dens sundhed. Vi fjerner hård hud, sliber og filer indtil huden er silkeblød. Herefter afsluttes med en lækker fodcreme.

Hvorfor skal jeg have pedicure og fodbehandlinger?

For de fleste kvinder er det vigtigt altid at have smukke fødder og fod negle. Uanset om du skal i åbne højhælede sko, sandaler eller bare kommer i en situation med bare fødder – præsenterer dine fødder sig fra deres bedste side, hvis du sikrer at de jævnligt får pedicure, fodpleje og måske Shellak.

Drømmer du også om velplejede tånegle, bløde og smukke fødder? Det er ikke noget problem. Sørger du for jævnligt at få Pedicure behandlinger hos Inessa, er du sikker på at du altid har smukke og sunde fødder du kan være stolt af.

Det kan desuden være usundt for dine fødder at gå rundt med hård hud. Det kan give ligtorne og medføre problemer for din fod med tiden.

Hvad er pedicure?

Pedicure er pleje af dine fodnegle og fødder og er det rene velvære for dine fødder. Der er tale om en fod behandling, hvor både negle og fødder bliver behandlet. Har du hård hud fjernes den og negle frigøres for neglerødder, klippes og files.

​​​​​​​Bløde fødder kræver, at de får kærlig opmærksomhed. Ved jævnlig pedicure sikrer du at dine fødder altid er bløde of smukke.

Hvor ofte skal jeg have pedicure?

Ofte vælges pedicure sammenmed Shellak. Her er det normalt behovet for shellak der bestemmer hvor ofte pedicuren foretages. Det anbefales at få ny pedicure behandling mindst en gang om måneden, for at sikre at fødderne og negle holder sig sunde og smukke.

Sunde fødder

Hvordan vedligeholder du bedst fødderne imellem pedicure og Shellac behandlingerne?

Når du til dagligt vasker dine fødder anbefaler jeg at du bruger en svamp. Faktisk kan du bruge en helt almindelig køkkensvamp til den daglige vedligeholdelse af huden på fødderne. Brug den ru side, hvis der er særlige problemområder.

 

Det er også vigtigt at du husker at holde dine fødder fugtige. Smør dem jævnligt med fugtcreme eller speciel creme til fødder. De skal smøres ofte – ikke kun efter fodbad, hvis du løbende vil have sunde og smukke fødder. Smør dem altid efter at du har været i bad.

 

Pedicure

Læs mere om vores Negle Services

Pedicure – Undersøgelser viser at kvinder finder det både Feminint og sensuelt med Smukke fødder.

Mange piger og kvinder mener, at smukke fødder er en vigtig del af deres personlighed og integritet. Det at have smukke fødder, der kan præsenteres i enhver situation er vigtigt for mange kvinder. Pedicure vil sikre at du aldrig skal være nervøs for at tage skoene af eller hoppe i et par sommer sandaler.

Piger og kvinder i mit opland – bl.a Greve, Solrød og Køge – kan nu altid hele året rundt få smukke fødder og tå negle.

HUSK – at jeg giver KVALITETS garanti! Er du ikke tilfreds eller oplever du “fejl” på dine negle, der skyldes behandlingen – får du en ny behandling uden beregning.

Smukke tæer

Måske du også skal have Bryn, Vipper eller Massage behandlinger?

Hvem er mine negle kunder?

Mine kunder kommer fra hele Sjælland – men flest fra Sydkysten, Greve, Karlslunde, Solrød, Havdrup, Lille Skensved, og Køge. Det er kvinder og piger i alle aldre fra helt unge piger på 10-12 år og op til kvinder i 80’erne.